• Impreuna prindem viitorul din urma!

  Din acestă vară, echipa de Handbal Masculin a Clubului Sportiv Universitatea, si-a schimbat staful managerial. Am adus un antrenor nou, Radu Samoila, presedintele asociatiei este domnul Calin Hossu (manager Pralina), Liviu Jurca – director Sportiv iar de partea de marketing, promovare, imagine si fundraising se ocupa firma de publicitate, Antoma Advertising.

  _DSC8294

  Suntem conştienţi că echipa nu este la un nivel de performanţă foarte ridicat, suntem conştienţi că este foarte mult de muncă, suntem conştienţi că trebuie să atragem cât mai multă lume la sală, să atragem sponsori pentru a putea răzbi, dar chiar de aceea provocarea este şi mai mare. Este mai uşor să vinzi un produs deja cunoscut, dar când iei echipa ca pe o pagină albă pe care vrei să scrii istorie, acela este un real succes.

  Spre acest succes tindem noi. Cu un plan bine pus la punct, în paşi mici, dar puternici.

  Prima etapă din acesta călătorie va fi Gala Handbal. Multe întâlniri, multe şedinţe, multe planuri trecute pe foi şi idei scrise repede în palmă. E mult de muncă să organizezi un eveniment. Un eveniment care trebuie să iasă perfect. Trebuie să mulţumeşti publicul, sportivii, bandul, sponsorii şi peste toţi aceştia, să fim şi noi mulţumiţi.

  Peste asta, vom tine la curent suporterii nostri prin acest site si prin pagina de Facebook – Handbal Masculin U Cluj – despre toate evenimentele organizare de noi si mai ales meciuri si competitii.

  Gata, ne intoarcem la treaba!

  Împreună prindem viiorul din urmă!

  Ne vedem în tribune!

  Haide U!

  Please follow and like us:
Comments are closed.
Facebook
Facebook
Google+
http://ucluj-handbal.ro/2015/08/25/articol-1/">