• Gala Handbal, un nou inceput

  cover antoma

  Incepand cu luna august al acestui an, s-a schimbat echipa manageriala la U Cluj Handbal Masculin. Cu forte proaspete si entuziasm, am elaborat un plan pe 4 ani, cu convingerea ca vom reusi.

  Primul pas in noua componenta, a fost organizarea unui eveniment de prezentare a lotului pentru noul an competitional. Orice plan bine pus la punct trebuie sa aiba un inceput. Noi l-am considerat ca fiind Gala Handbal.

  In primul rand am stabilit sa jucam un meci demonstrativ cu echipa de fete. Daca tot facem un asemenea eveniment, de ce sa nu fie in familie. De la inceput ne-am droit sa facem un eveniment amplu, dupa modelul echipelor mari din Europa.

  Ne dorim sa obisnuim comunitatea clujeana cu astfel de evenimente sa fie privite ca momente de bucurie, de sarbatoare. Sa strangem cat mai multi oameni in tribune, sa generam multa fericire si entuziasm.

  Am lucrat mult la partea de imagine si promovare. Am impanzit orasul cu afise si un mesh mare pe Cluj Arena. Am avut parte de o promovare puternica la radio si pe ledurile publicitare din oras. Am lucrat mult si cu suflet si nu ne-am lasat rapusi de nicio provocare care a aparut.

  Eram convinsi ca atmosfera va fi incendiara si de acest lucru s-a ocupat cu succes David and Six Martini Band. Am reusit sa strangem in tribune peste 1000 de oameni. Multi sustinatori ai handbalului, dar nu numai. Si curiosi sau poate oameni dornici de doua ore de buna dispozitie.

  Showul a fost completat de un meci demonstrativ intre echipele de baieti si fete, care nu au ezitat sa faca spectacol si sa ofere spectatorilor momente de neuitat.

  11017451_917957268277125_123307713128493823_o

  E un prim mic pas pe care l-am facut. Dar ne-a adus multe satisfactii sufletesti. Am simtit sustinerea suporterilor si stim ca se poate. Am primit un imbold puternic pentru munca grea care ne asteapta intr-un an competitional greu, la sfarsitul caruia ne dorim promovarea. Promovarea asteptata de toata lumea, dar mai ales de noi.

  Va asteptam si la anul. Ne vom lupta sa nu va dezamagim si sa va rasplatim increderea pe care ne-ati acordat-o la Gala Handbal! Va asteptam in continuare sa ne sustineti!

  Haide U!

  Impreuna prindem viitorul din urma!

  Foto: Dan Bodea
  Please follow and like us:
Comments are closed.
Facebook
Facebook
Google+
http://ucluj-handbal.ro/2015/09/03/articol-2/">