• U Cluj Handbal Masculin la Business Days

  Screenshot 2015-11-04 13.21.00

  Spunem la tot pasul acelasi lucru si o vom mai spune inca o data: echipa U Cluj Handbal Masculin, la fel ca orice alta echipa, pentru a putea razbi pe teren are nevoie de foarte multa sustinere. Are nevoie sa vada tribunele pline, sa simta caldura suporterilor, sa simta comunitatea alaturi de ei, sa simta ca au un public dedicat lor si pe care nu il pot dezamagi.

  Pentru a ne face cat mai vizibili in oras, pentru a chema lumea in tribune si a aduna cat mai multi suporteri si poate, la un moment dat, potentiali sponsori, vrem sa ne facem simtita prezenta in cat mai multe comunitati din Cluj-Napoca, pentru a ajunge la cat mai multi iubitori de sport, de miscare si sanatate.

  Photo 09-10-15 12 04 02Photo 09-10-15 12 07 38Photo 09-10-15 12 14 37

  Cred ca stim cu totii ca sportivii au nevoie si de sustinere financiara. Trebuie investit in ei pentru a ajunge la performanta si trebuie sa le recunoastem munca pe care o depun zilnic.

  Gandindu-ne la toate acestea, am ajuns la Business Days, acolo unde se unesc tinerii antreprenori cu cei cu ani buni de experienta pentru a invata sau a porni afaceri reciproc avantajoase.

  Noi nu suntem o afacere, dar suntem un mod prin care foarte multe firme clujene pot gasi o metoda alternativa de promovare, o metora prin care pot sprijini sportul si isi pot uni numele cu iubitul brand U.

  Asta a insemnat Business Days pentru U Cluj Handbal Masculin: networking pentru a ne face cunoscuta povestea, networking pentru a atrage lumea la meciuri, networking pentru a atrage parteneri. Am dat invitatii la meciul din weekend si printr-un concurs organizat de cei de la Business Days, ne-am descoperit si suporterul oficial U Handbal Masculin.

  Doar impreuna putem reusi! Doar impreuna prindem viitorul din urma! Haide U!

  fi post 3

  Foto: Cristian Dragan
  Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Facebook
Google+
http://ucluj-handbal.ro/2015/10/17/handbal-la-business-days/">