Povestea noastra

banner postare 6

Handbalul, oriunde in lume, inseamna spirit de echipa, viziune de ansamblu si lupta continua. Echipa U Cluj Handbal Masculin a Clubului Sportiv Universitatea inseamna spirit tanar, entuziasm, ambitie, dezvoltare si comunitate. Dar pentru ca toate acestea sa te duca pe o treapta a podiumului e nevoie de multa, multa sustinere.

Dupa un trecut in care am avut rezultate mult sub asteptari, ne-am adunat fortele pentru a forma o echipa puternica si determinata, cu un management format din fosti jucatori si iubitori ai handbalului, cu care vrem sa strabatem drumul spre victorie, indiferent de obstacole.

Cel mai sigur mod de a trece peste toate piedicile este sustinerea, atat a sponsorilor, cat si a suporterilor prezenti la meciuri. A tuturor sustinatorilor care se ghideaza dupa aceleasi principii: fair-play, ambitie, lupta, performanta.

DSC_0106+

Cu pasi siguri si infipti bine in terenul de handbal, acesta echipa va ajunge sus. Va duce numele sponsorilor impreuna cu ea, va umple salile de sport cu sustinatori, va oferi spectacol si ne va aduce aminte de comunitatea care se poate crea in tribune.

Ocupa si tu un loc in tribuna iubitoare de sport si handbal, fii un sustinator al echipei, dezvolta afaceri cu cei cu care ai pasiuni si principii comune, impreuna vom prinde viitorul din urma.

U Cluj Handbal, prindem viitorul din urma!

Handbal Baieti

Facebook
Facebook
Google+
http://ucluj-handbal.ro/povestea-noastra/">